Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Serdal Adalı yeniden başkan: Beşiktaş’ta yeni dönem

Beşiktaş’ta olağanüstü seçimli genel kurul tamamlandı. Tek aday Serdal Adalı, 3 bin 815 oyla yeniden başkan seçildi.

04.10.2026 20:05 04.10.2026 23:13 11756 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Serdal Adalı yeniden başkan: Beşiktaş’ta yeni dönem
Paylaş:
N

 

Beşiktaş’ta olağanüstü seçimli genel kurul tamamlandı. Tek aday olarak seçime giren Serdal Adalı, 3 bin 815 oyla yeniden başkan seçildi.

Beşiktaş Kulübünde başkanlık seçimi için üyeler Sinan Erdem Spor Salonu’nda sandık başına gitti. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda gerçekleştirilen oylamada mevcut başkan Serdal Adalı tek aday olarak yer aldı.

Oy sayımının tamamlanmasının ardından Adalı’nın 3 bin 815 oy aldığı açıklandı. Beşiktaş’ın resmi kulüp açıklamasında da seçim sonucunun ardından Serdal Adalı’nın yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildiği bildirildi.

Yeni yönetimle birlikte görev yapacak

Seçim sonucuyla birlikte Serdal Adalı ve yeni yönetim kurulu, Beşiktaş’ta görevini sürdürecek. Yeni yönetimde asıl üyeler arasında Murat Kılıç, Uğur Fora, Leman Özgür Rodoplu, Mithat Görkem Aksoy, Aykan Aydın, Mete Düren, Orhan Özalp, Özkan Arseven, Mehmet Sarımermer ve Arslan Küçükemre bulunuyor.

Yedek yönetim kurulu listesinde ise Toygun Batallı, Üzeyir Engin, Cengiz Sarıkaya, İpek Gençer Yağcı ve Ziya Fırat Gültekin yer aldı.

Serdal Adalı, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı teşekkür konuşmasında Beşiktaş'ı daha iyi günlere taşıma hedefini vurguladı. Adalı, camia, genel kurul, taraftar ve yeni yönetimle birlikte yeni bir döneme başladıklarını ifade etti.

Beşiktaş’ta yeni yönetimle birlikte kulübün önündeki dönemde sportif hedeflerin yanı sıra yönetim ve kurumsal yapılanmaya ilişkin çalışmaların da sürdürülmesi bekleniyor.

Kaynak: Beşiktaş JK Resmî Açıklaması

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Bahçeli 5 yıllık siyasi formülü açıkladı: Yürütmede Erdoğan, yasamada MHP
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Bahçeli 5 yıllık siyasi formülü açıkladı: Yürütmede Erdoğan, yasamada MHP
WhatsApp
İhbar Hattı